moederdag 2018

Wil jij jouw moeder, schoonmoeder, vriendin, oma, kennis, buurvrouw of wie je het ook gunt, verrassen met een mooi high tea pakket op zondag 13 mei? Lees hieronder meer informatie en bestel snel. Profiteer in april van een mooie korting.

Op moederdag, zondag 13 mei, zullen wij voor de derde keer goed gevulde high tea pakketten klaarmaken en bezorgen. Bezorging is mogelijk in Zaanstreek-Waterland en Alkmaar.

De pakketten zullen bestaan uit zoete en hartige hapjes zoals wraps, mini-quiches, scones, chocolade en cupcakes. Uiteraard wordt er ook gezorgd voor een drankje bij deze lekkernijen. Het pakket is groot genoeg om met twee personen uitgebreid van te genieten.

De opbrengst van de verkoop van deze pakketten gaat naar 2 goede doelen. Hiervoor hebben wij gekozen voor Stichting Masechaba en het Ronald McDonaldhuis.  Stichting Masechaba zet zich in voor aids-weeskinderen in Zuid-Afrika. Er zijn diverse projecten die er allemaal op gericht zijn het leven van deze kinderen te verbeteren.

Het Ronald McDonald huis in Amsterdam is een plek waar ouders kunnen verblijven van wie het kind is opgenomen in het ziekenhuis. Vaak zijn dit ernstig zieke kinderen die langdurig zijn opgenomen. De ouders kunnen op deze manier op korte afstand van hun kind verblijven.

Wil jij iemand verrassen op zondag 13 mei met een heerlijk pakket en daarmee twee goede doelen steunen? Bestel dan een pakket!

In april kost het pakket 25 euro inclusief bezorgen, in mei betaal je 27,50.

De pakketten worden bezorgd op zondag 13 mei tussen 12-14u of tussen 14-16u. Je kunt een voorkeur aangeven voor een tijdslot.

Bestellen is helaas niet meer mogelijk. Alle pakketten zijn op!