Moederdag 2016

Vorig jaar was het high tea pakket met Moederdag een succes. Daarom willen we dit jaar het high tea pakket nogmIMG_0599aals organiseren. Uiteraard wordt de inhoud van het pakket dit jaar anders en houden we dat nog even geheim. Wel kunt u rekenen op scones, maar natuurlijk ook sandwiches en voldoende anders lekker voor 2 personen. Natuurlijk gaan we ook dit jaar de pakketten bezorgen op de gewenste
adres in de regio’s Purmerend, Zaanstad en Alkmaar.

U vraagt zichzelf nu vast af voor wie u een pakket kan bestellen en hoeveel een pakket kost. Dit is heel logisch. Ondanks dat het plaats vind op Moederdag, kunt u dit pakket ook bestellen voor iemand waarvan u vindt dat deze persoon het pakket heeft verdient. Dit kan uw buurvrouw zijn, een vriendin die er altijd voor u is of gewoon uw vrouw omdat u van haar houdt! U beslist zelf voor wie u het pakket wilt bestellen en wij bezorgen het pakket op het gewenst adres. De bezorging zal plaats vinden tussen 12.00 en 15.00 uur.

De opbrengst van het pakket gaat dit jaar naar de Stichting Jarige Job.
Stichting Jarige Job zorgt ervoor dat kinderen die in armoede opgroeien toch hun verjaardag kunnen vieren. Dit doet de stichting door pakketten samen te stellen met versiering, cadeau’s, maar ook een traktatie voor op school en een echte verjaardagstaart.
Wilt u meer weten over de Stichting Jarige Job, kijk dan even op hun website.

Bestel snel een pakket voor €25,-!
Wil u er een zelfgemaakt kookboek bij bestellen, dan € 27,50.